overnachten-header
index4
PlayPause
previous arrow
next arrow

U kunt op overnachten in onze cottage of in uw eigen caravan, tent of vrachtwagen.


Cottage
De cottage is van alle gemakken voorzien. Zo treft u er naast de slaapkamer met 2 ruime bedden, een badkamer aan met douche en toilet, een open keuken met een eethoek voor 4 personen en een woonkamer met openslaande tuindeuren naar het eigen terras.

Vanaf het terras heeft u uitzicht op de bosrand, heeft u ’s ochtends volop zon en in de middag voldoende schaduw. In de cottage kunt u uw hond helaas niet meebrengen.

Als onze cottage bezet is, en u wilt liever niet kamperen, dan is overnachten in Herberg de Hondsrug een aanrader. Deze herberg ligt op 200 meter van De Hooghe Acker, een afstand die via een verlicht fietspad lopend eenvoudig te overbruggen is. Overdag kunt u op De Hooghe Acker verblijven. Wilt u graag over 2 slaapkamers beschikken, dan is B&B De Havelaar in Annen een goed alternatief.

Eigen caravan, tent of vrachtwagen
Wilt u liever in uw eigen caravan, tent of vrachtwagen overnachten, dan zijn er enkele fraaie plaatsen beschikbaar. U kunt dan uiteraard gebruik maken van de toiletten en douches in het sanitairblok. Stroom is beschikbaar.

Boxen
Voor gastenpaarden of -pony’s hebben we acht luxe cortonboxen beschikbaar. Daarnaast bestaat de mogelijkheid uw paard of pony enkele uren weidegang te geven.